21 zsebkönyvsorozat


 • A Fidesz-recept – Kampányból kampányba

  A Fidesz-recept – Kampányból kampányba

  Szerző: Deák Dániel

  Hiába az összefogott ellenzék, a gazdasági válság, a járvány és a háború, nemhogy gyengült volna a Fidesz, de még erősödött is. Mi a siker receptje? Deák Dániel erre a kérdésre válaszol a 21 zsebkönyvsorozat most megjelenő kötetében.

  bővebben
 • Látlelet az orosz–ukrán háborúról

  Látlelet az orosz–ukrán háborúról

  Szerző: Schmidt Mária

  A szerző kapaszkodót ad a mindenki életét érintő konfliktusban való eligazodáshoz – lehull a lepel az ideológiai szólamokról, és teljes valójukban tárulnak elénk a konfliktusban szerepet játszó hatalmak nem ritkán kiábrándító mozgatórugói.

  bővebben
 • Nemzeti blokk – A Nemzeti Együttműködés Rendszere

  Nemzeti blokk – A Nemzeti Együttműködés Rendszere

  Szerző: Békés Márton

  2010 óta Magyarországot új szellemiség járja be, amit már a kezdet kezdetén ki lehetett jelenteni, főleg, hogy maga a politikai rendszer is erre utalt önelnevezésében (Nemzeti Együttműködés Rendszere). A könyv az Orbán-rendszert belülről, a nemzeti integráció konszenzusával magyarázza meg.

  bővebben
 • Politikai virológia – Kormányozni a vírust

  Politikai virológia – Kormányozni a vírust

  Szerző: G. Fodor Gábor

  „A vírus egy esemény, ami megtörténik velünk. Egy olyan esemény, amely kirángatja a rutinból a kormányzatokat, kihívás elé állítja őket. Eldől, hogy képesek-e megszervezni az államot, megvédeni az emberéleteket és a gazdaságot, képesek-e reményt adni a családoknak, megóvni a munkahelyeket, fenntartani az ellátó rendszerek működését, majd újraindítani az országot.

  bővebben