2021. június

Biden és Putyin találkoztak, az oroszok brit hadihajóra lőttek, Belarusz ellen újabb szankciókat vezettek be. Alább olvasható a júniusi Eurázsiai Figyelő. (tovább…)

tovább⮞⮞

2021. május

Májusban ismét Belarusz került a nemzetközi figyelem középpontjába, de más országokban is zajlottak az események. Az Eurázsiai Figyelő májusi összeállítása alább olvasható. (tovább…)

tovább⮞⮞

2021. április

A XXI. Század Intézet folytatja a posztszovjet térségről szóló havi összefoglalóinak közlését. Az áprilisi Eurázsiai Figyelőt alább olvashatják. (tovább…)

tovább⮞⮞

2021. március

A posztszovjet térség számos országát továbbra is politikai válság sújtja – alább olvasható az Eurázsiai Figyelő márciusi összefoglalója. (tovább…)

tovább⮞⮞

2021. február

Destabilizációs hullám, ítélet Navalnij-ügyben, szankciók Ukrajnában – alább olvasható a 2021. februári Eurázsiai Figyelő. (tovább…)

tovább⮞⮞

2021. január

Navalnij-ügy, választások, válságtünetek – eseményteli januárral indult a 2021-es év az eurázsiai térségben. (tovább…)

tovább⮞⮞

2020. december

Oltási kampány Oroszországban, politikai válság Moldovában és Grúziában – az Eurázsiai Figyelő a 2020-as év utolsó hónapjának eseményeiről alább olvasható. (tovább…)

tovább⮞⮞

2020. november

Megállapodás Hegyi-Karabahban, ukrán–magyar konfliktus, tüntetések szerte a térségben – a novemberi Eurázsiai Figyelő alább olvasható. (tovább…)

tovább⮞⮞

2020. október

A választások hónapja volt az október a posztszovjet térségben – több országban feszültté vált a helyzet. Az Eurázsiai Figyelő októberi összeállítása alább olvasható. (tovább…)

tovább⮞⮞