2022. április

Tovább tart az orosz–ukrán háború, zsákutcába jutottak a béketárgyalások is. Áprilisi Eurázsiai Figyelőnk alább olvasható. (tovább…)

tovább⮞⮞

2022. március

Tovább folytatódott az orosz–ukrán háború, de a térség más országaiban is történtek változások. Az Eurázsiai Figyelő márciusi száma. (tovább…)

tovább⮞⮞

2022. február

A februári hónap a végül háborúba torkolló orosz–ukrán konfliktusról szólt. Alább olvasható februári Eurázsiai Figyelőnk. (tovább…)

tovább⮞⮞

2022. január

Zavargások Kazahsztánban, háborús feszültség az ukrán határon, orosz–amerikai tárgyalások. A 2022-es év első Eurázsiai Figyelője alább olvasható. (tovább…)

tovább⮞⮞

2021. december

Az amerikai–orosz elnöki tárgyalások jelentették a hónap fő témáját. Decemberi Eurázsiai Figyelőnket alább olvashatják. (tovább…)

tovább⮞⮞

2021. október–november

A belpolitika volt a középpontban októberben és novemberben, de a nemzetközi ellentétek sem csitultak. Októberi és novemberi Eurázsiai Figyelőnk alább olvasható. (tovább…)

tovább⮞⮞

2021. szeptember

Választásokat tartottak Oroszországban, választásokra készültek Grúziában, tovább tartanak a nemzetközi konfliktusok. A szeptemberi Eurázsiai Figyelő alább olvasható. (tovább…)

tovább⮞⮞

2021. augusztus

Augusztus elején Belarusz, a hónap második felében az afganisztáni helyzet miatt kerültek reflektorfénybe posztszovjet térség államai. (tovább…)

tovább⮞⮞

2021. július

A július is bővelkedett geopolitikai jelentőségű eseményekben a posztszovjet térséget illetően – összefoglalónk a hónap történéseiről tovább kattintva olvasható. (tovább…)

tovább⮞⮞