Deák Dániel: Intő jel Amerikából 2022-re

A hazai nemzeti oldalnak mindez azt üzeni, hogy 2022-ben minden eddiginél keményebb küzdelemre kell felkészülni, minden lehetséges eszközt bevetnek majd ezek a globális körök.

Emlékeznek még? A 2016-os amerikai elnökválasztás után attól volt hangos a nemzetközi balliberális sajtó, hogy Donald Trump kizárólag az oroszok hekkertámadásainak köszönhetően tudott győzni – most viszont, amikor valóban számtalan gyanús eset látott napvilágot a Joe Bidennek kedvező visszásságok kapcsán, a demokratikus intézményrendszer elleni támadásról beszélnek a balliberálisok már akkor is, ha valaki csak felveti a csalás gyanúját. Szintén sokatmondó, hogy a Jobbiktól a Demokratikus Koalícióig mindegyik ellenzéki párt ujjong a 78 éves politikus győzelme miatt, aki első intézkedései között eltörli az egyes muszlim országok állampolgárainak bevándorlását tiltó rendeletet.

Mindez két dolgot biztosan elárul a magyar ellenzéki politikusokról: 2022-ben minden létező, akár vitatható eszközt is be akarnak majd vetni a győzelmük érdekében, illetve már alig várják, hogy Soros György támogatásával a hátuk mögött lebontsák a szigorú magyar bevándorláspolitika fizikai és jogi elemeit.

Négy évvel ezelőtt, a 2016-os amerikai elnökválasztási kampányban folyamatosan azzal támadták Donald Trumpot, hogy az oroszok segítségével akar hatalomra jutni. Ezt a vádat nemcsak az amerikai, hanem az egész nemzetközi balliberális sajtó megállás nélkül harsogta. Amikor pedig Donald Trump négy évvel ezelőtt meglepetésszerű győzelmet aratott Hillary Clintonnal szemben, a toleran­ciát és elfogadást hirdető liberálisok az utcára vonultak, nem tudták elfogadni az amerikai választópolgárok demokratikus döntését, arról beszéltek, hogy Trump kizárólag az oroszok hekkertámadásainak köszönhetően tudott győzni.

Donald Trumppal szemben azonnal elképesztő lejárató kampány indult, amely egész elnökségét végigkísérte. A médiaelemzések alapján hatalmas ellenszélben kellett az elmúlt négy évben dolgoznia, a róla szóló sajtóhírek szinte teljesen egészében negatívak voltak, a demokrata politikusok és a deep state, a „mélyállam” a sajtóval együttműködve igyekezett megbuktatni az elnököt. Még a mostani választás előtt fél évvel is impeachment eljárást (alkotmányjogi felelősségre vonást) akartak elindítani ellene, mindenféle mondvacsinált vádak alapján akarták jogi eszközökkel eltávolítani a hatalomból.

Ezekről az állításokról szinte kivétel nélkül bebizonyosodott, hogy hazugságok voltak. Három évvel az orosz vádak megfogalmazása után ismerték csak el, hogy a Robert Mueller vezette vizsgálóbizottság nem talált semmilyen bizonyítékot arra, hogy Donald Trump választási kampánytörzse vagy munkatársai csakugyan egyeztettek vagy összejátszottak volna oroszokkal. Emellett szintén csak most októberben derült fény arra, hogy hírszerzési jelentések szerint 2016-ban a demokrata jelölt és egykori külügyminiszer Hillary Clinton hagyhatta jóvá a Donald Trump későbbi elnök elleni, orosz kapcsolatról szóló lejárató kampányt, amely lényegében megbénította az elnököt hosszú hónapokon keresztül a ciklusa kezdetén.

A nyilvánosságra került dokumentumok szerint az amerikai hírszerzők egy orosz hírszerzési anyagból arról értesültek, hogy Clinton 2016. július 26-án – tehát aznap, amikor a demokraták elnökjelöltje lett – jóváhagyta egyik tanácsadója javaslatát, hogy besározzák és botrányba keverjék Donald Trumpot, azt állítva, hogy az oroszok beavatkoznak az érdekében. Donald Trumpot a 2016-os kampány idején és azt követően is úgy próbálták lejáratni, hogy összekötötték a demokrata e-mail-szervereket a vádak szerint feltörő orosz hekkerekkel, és a balliberális sajtóban megállás nélkül azt állították, hogy Moszkvával összejátszva kaparintotta meg Hillary Clinton elől az elnöki posztot.

Magyarán, a nemzetközi balliberális sajtó Hillary Clinton és a demokraták utasítását követve mindenféle alap nélkül indított összehangolt lejárató kampányt Trump ellen. Sőt a demokraták lejárató kampányát szinte szóról szóra lemásolták a hazai balliberális politikusok is, ahogy Donald Trumpot, úgy Orbán Viktort is rendszeresen orosz befolyással vádolták meg ezekben az időkben, a nagy nemzetközi lapok is többször szerepeltették egy címlapon a három vezetőt.

Deák Dániel teljes írása a Magyar Nemzet oldalán olvasható.