Egész Európát fenyegető hatalomátvétel zajlik

Békés Márton szerint a szerbiai tüntetések annak az indirekt hadviselésnek a részei, amelynek révén a háttérhatalom Lengyelországtól Szlovéniáig megpróbálja meggyengíteni a nemzeti kormányokat. 

Békés Márton és Horváth József volt a PestiSrácok Polbeat vendége. Békés Márton a műsorban felfedte, milyen eszközei vannak a Soros-gépezetnek, a végcél pedig az, hogy pilóta nélküli kormányokat hozzanak létre. Horváth József szerint, amit eddig láttunk Európában, az a tesztidőszak volt csak. A szakértők cáfolták, hogy Oroszország állna az akció hátterében, de elmondták: ha három hasonló, ilyen felforgatás történik, akkor ki lehet jelenteni, hogy amögött már egy rendszer áll.

A közösségi porttálok nemcsak arról szólnak, hogy a fiatalok megosztják az életüket, hanem ma már kijelenthető, hogy ezeket a platformokat befolyásolásra használják fel – mondta Horváth József. Hozzátette: ma már nem fejszével faragnak, hanem lézerrel vágnak, innentől kezdve pedig célszerűen folyik az új, fiatal szavazók közösségének átformálása. Dezse Balázs mindezzel kapcsolatban felvetette: vajon a gyűlöletkeltés kategóriában mennyit ér Dobrev Klára parlamenti felszólalása?

Erre reagálva Békés Márton elmondta: a magyar politikában a legkegyetlenebb és legszívósabb egyed kétségtelenül Gyurcsány Ferenc, ezért kár lenne őt leírni. Horváth József kifejtette: a Dobrev házaspár elképzelése teljesen hasonló a sátánistákéhoz – visszafelé olvassák a Bibliát, azaz mindenben ellentmondanak Orbán Viktornak.

A beszélgetés videóját ide kattintva lehet megtekinteni.